Sommerens spørsmål og svar.

Som du kanskje vet sparer jeg opp spørsmål jeg får på sosiale medier til egne innlegg. Bloggen er i endring, noen spørsmål og muligens noen gjentatte svar går også på det. Med det har du også kanskje skjønt at bloggen har vært i endring fra min side en stund?! Du ser det nok ikke så godt, det meste skjer bak og i topplokket mitt – men det er da ett unntak, en ny header 🤠

Fortell meg gjerne hva du syns om den, eller eventuelt andre ting du kanskje kunne tenkt deg at jeg setter litt fokus på?! Men nå penser jeg inn på vår og sommerens spørsmål og svar. Det drypper litt gratisreklame her og der i dette innlegget, bare så det er klart. Ikke sponset på det jeg svarer på 🤠

Hva er det beste med din sommer?
Jeg er utrolig glad i sommeren. Hele sommerhalvåret er i grunn det beste. Å kunne være ute uten å kle på meg i tjukke lag. Aller best liker jeg varme solrike dager hvor smertene av og til er bittelitt greiere med meg. Spiller nesten ingen rolle hvor jeg er, en sommer hjemme er like herlig som ferie borte.

Hvilken parfyme bruker du i sommer?
Som en del kanskje vet fra tidligere på bloggen og Instagram så liker jeg parfymer, og varierer veldig på hvilken jeg bruker og når. Har med årene samlet en anselig parfymegarderobe via gaver og kjøp og rullerer som man bør ofte på de. I sommer er min favoritt ‘First Instinct’ fra Abercrombie & Fitch. Syns den gir det lille ekstra om sommeren 😉

Bare av nysgjerrighet, hvilke hudprodukt merke eller serie er fruas favoritt? Lenge siden du har skrevet noe «kosmetisk» savner det.
Takk for det, ja det begynner å bli en stund siden jeg skrev produktomtaler nå. Føler kanskje det markedet er litt metta?! Jeg har valgt å kutte ned på slike omtaler, og deler heller når det er typ ekstraordinært. Jeg bruker produkter fra flere forskjellige merker som passer meg og mitt. En stor ‘nyoppdagelse’ for meg er serien Rituals of Sakura, fra Rituals. Serien inneholder en fin variasjon av veldig gode produkter – med en god sommerlig duft som varer veldig lenge. En duft å bli avslappet av, faktisk. Litt velfortjent gratisreklame til Rituals der altså.

Hvorfor blogger du ikke hver dag lengre, å hva med sosiale medier?
Det er det mest stilte spørsmålet, og tusen takk for at du og dere spør!

Bloggen er som nevnt i endring. Det har den vært noen måneder nå uten at jeg i starten helt visste hvilke endringer jeg egentlig ønsket, og hvordan jeg skulle komme meg dit. Jeg er en kreativ sjel med mange interesser. I oktober har jeg hatt blogg i 11 år. De 9 første årene vokste bloggverdenen veldig og blogg ble mer å mer populært, den tiden var bloggingen min litt over alt. Jeg har skrevet om mye variert, men især det siste året har jeg virkelig merket meg at hele blogg verdenen er i endringer, og som ‘fastgrodd’ blogger vil jeg prøve å henge med. Med det holder jeg på å finne begrensninger som både jeg og du kan trives med, på bloggen og dens sosiale medier. Sistnevnte har vært litt tilsidesatt, bloggen har hatt aller mest fokus – men dette er også i endring. Det vil bli mye mer aktivitet på sosiale medier fra meg fremover. Begge deler i fokus 🙂

Nå penset jeg over på et lite sidespor, men nei – jeg blogger ikke hver eneste dag lengre. I endringene ligger det altså også det å finne en ny ‘norm’ som jeg kan holde for innlegg. Det vil bli flere innlegg enn det har vært, men ikke hver eneste dag slik som før. Jeg jobber med det, bruker ferietiden godt bak bloggen så det skal bli permanent og bra fra høsten.

Som blogger selv syns jeg veldig mye ble ødelagt for oss ved juletider. Har du kjent noe på det?
I februar valgte jeg å flyttet bloggen min. Men det var ikke uten ca tusen tanker. Det har blitt en helt annen blogghverdag, tenker de fleste av oss har kjent litt på hvordan det var kontra hvordan det er nå. Men det finnes flere ulike grupper hvor vi kan samles. Jeg har blant annet laget en på MeWe – og som jeg bruker aller mest. Når alt hadde lagt seg kjente jeg meg også veldig sliten av alle endringene, og jeg har vel egentlig mer eller mindre brukt mye av dette halvåret til å koble ut av datiden og inn i min bloggs nye tid. Utover høsten regner jeg med at jeg har «landet» der jeg vil være.

Hvordan er en perfekt sommerdag for deg?
Aaah, en perfekt sommerdag er å være ute på terrassen hele dagen. Høre på grom musikk, eller lese. Gi litt F, bare nyte å være til.

Så på Instagram at du har kjøpt deg nytt kamera, så kjekt ut. Kommer du til å skrive innlegg om det? Hvilket kamera, eller kameraer bruker du på bloggen?
Ja årets ‘sommergave’ til meg selv fra meg selv er et morsomt og ganske så nytt kamera fra Fujifilm. Et kamera med veldig mange kreative muligheter. Ikke utenkelig at jeg kommer til å skrive om det når jeg får ‘lekt’ meg enda litt mer med det. Fra før bruker jeg Olympus PEN E – PL9. Kjøpte meg det i fjor høst, og er skikkelig fornøyd med det 🤠 Trampeklapp for Olympus der altså, fortjener en god omtale. Men, som den kreative sjelen jeg er så liker jeg å ha flere ulike ‘dingser’ å bruke på forskjellige måter, så av og til bruker jeg rett å slett mobilen også jeg. Dette nye kameraet er helt gull til kreativ moro, så ‘klapp klapp’ til Fujifilm også.

jernbanefrua

Fulgt deg siden jeg fant deg på topplista på blogg. no. Digger deg, stilen å bloggen din. Hvilke andre sosiale medier kan jeg følge deg på?
Tusen takk for så fine ord, utrolig fint å lese at du liker deg på bloggen min 🤠 Jernbanefrua har egen side på Facebook, ellers finner du den på Instagram, Snapchat, Pinterest og MeWe. Linker til bloggens sosiale medier finner du øverst og eller helt nederst på bloggen, eller så kan du søke opp Jernbanefrua om du vil. Velkommen skal du være. Jobber som nevnt over her med å bruke mediene mye mer og bedre 😉

Skriver du bare om serieromaner?
Neida. Jeg skriver om mange bøker jeg leser, og blant dem er alle førstebøker av serieromaner som utgis.

Hvis du bare kunne velge én serieroman som går nå, hvilken ville du landet på? Jeg leter etter én serie å lese, å den du velger skal jeg nemlig begynne å lese!
Ååh, kjære vene. Vær litt grei med meg da 😉 Bortimot umulig å velge bare én serieroman da. He he he. Takker så mye for tilliten, men det er jo slettes ikke sikkert at du liker den jeg hadde valgt – så jeg tar meg rett å slett den friheten å gi deg tre ulike forslag du kan kikke nærmere på. Jordmor i Nidaros, Aftenstjernen og den ferdigskrevne serien Bergfoss. Tre litt ulike men fine serieromaner. Sistnevnte sto og står fortsatt høyt hos meg altså. Serien er på 20 bøker og ble relansert som Livet i Bergfoss mellom 2011-13.

Jeg håper på flere samtids serieromaner, ønsker meg litt mer variert, mer å velge i for alle ♥

Jeg er kronisk syk som deg, hvilke arbeidsoppgaver i hjemmet plages deg mest å utføre?
Leit å lese et slikt spørsmål, i det forstår jeg at du (også) strever med noen eller mange oppgaver som man til stadighet må gjøre. Håper varmen som nå er over oss hjelper deg 🌻 Hva jeg strever med i hjemmet varierer veldig fra dag til dag og uke for uke, men et par noenlunde faste gjengangere er støvsuging og tømming av oppvaskmaskinen.

Vil du leve av bloggingen?
Bloggen er en ordentlig koselig hobby 🙂 Jeg liker ikke tanken på at du skal oppleve meg som ‘kjøpt og betalt’ men oppriktig i det jeg velger å skrive om. Dér er jeg..

Får du mange tilbud om samarbeid?
Jeg takker ja til forespørsler jeg oppriktig kan stå for når jeg får eller tilbyr muligheten. Bøker for eksempel. Jeg brenner for at enda flere skal oppdage bøkenes herlige og kreative verden.

Skal dere ha hund igjen?
Håper det, vi ønsker oss veldig en ny pelsvenn 💙

Din ultimate drømmeferie ville gått til, og vart hvor lenge?
Nashville, uten tvil! Jeg vil veldig gjerne tilbake til Nashville sammen med gemalen – å jeg kunne gjerne vært der en passe god stund før vi reiste videre i USA for å besøke familien min ♥️

Med det fremst i «pannebrasken» runder jeg av spørsmålsrunden for denne gang 🤠 Ikke nøl med å spørre om du lurer på noe, svarer på nesten alt. Lurer du på når neste innlegg fra meg kommer for eksempel – så kan jeg allerede svare at det kommer på fredag.

Finn og følg meg gjerne på et eller flere sosiale medier imens 🤩 Der er jeg å finne hver eneste dag.

jernbanefrua.com

6 kommentarer om “Sommerens spørsmål og svar.

 1. Jeg liker veldig godt headeren din ❤ Den er sååå fin, og du har vært så flink ❤ Fine spørsmål og svar 😀

  Liker

 2. Det er alltid så koselig å lese mer om deg og ditt. Jeg blir så glad i hjertet mitt❤️
  Rituals liker jeg kjempe godt også.
  Etter jul ble ihvertfall min blogg hverdag satt på hodet, ja, har forsåvidt ikke tippa rundt igjenn ennå. Jeg savner ofte det gamle, men har gått videre og bloggen min er i endring, men over langen. Er i tenkeboksen om min blogg og om jeg skal blogge videre…
  Tusen takk for at du delte.
  ❤️Klem

  Liker

Kommentarer er stengt.