Et halvt år bakover, og litt framover.

Nå kjenner jeg for alvor at sommeren er på hell. Og så jeg da, som fortsatt tar meg i å vente på at sommeren virkelig skal begynne, skjønner at jeg muligens må vente en stund nå 😉

Vi skulle bruke sommeren til å kose oss glugg i varmen mens gemalen sakte men sikkert ble bedre etter operasjonen han var igjennom i mai. Kost oss har vi jo, men dagene har rast avsted langs den gyldne middelvei både hva helse og vær angår. He he.

Mange har i løpet av året spurt meg hvorfor jeg ikke blogger like mye som før?!

Det er ikke gjort med noen få ord å svare på det, så jeg får heller gjøre et litt lengre forsøk.

Om en liten måned har jeg hatt blogg i 11 år. De første årene blogget jeg mer sporadisk, mens de senere årene har det blitt og er en veldig koselig hobby. Helt frem til i februar i år blogget jeg via blogg. no, en plattform jeg stortrivdes ved i alle år frem til adventstiden i fjor. Endringer og utfordringer med endringer ble en del av blogghverdagen. Selv om jeg positivt overraskende, og nærmest over natten havnet ganske høyt oppe på topplisten deres så ga veldig mange av endringene deres meg en real og personlig bismak. Helheten gjorde at jeg i februar valgte å flytte bloggen min hit, og jeg har ikke angret en dag på det!

Men.. Tre måneder med daglige utfordringer rundt bloggen, flyttingen til noe nytt og med flere nye ting å sette meg inn i dro sakte men sikkert energien ut av meg. Jeg er jo en kroniker med diverse utfordringer fra før, så med tekniske utfordringer over tid i tillegg kjente jeg meg for aller første gang i min bloggings historie ordentlig sliten, jeg måtte ta en pause å lande alt sammen 😊

Så jeg ga meg selv tid til å lande å kjøre en runde eller fire der oppe i topplokket. Kall det en rebranding med sidegarnityrer – og da den prosessen satte i gang helt av seg selv så kjente jeg, at det var jo helt rett av meg å stoppe å kjenne litt på alle de tingene akkurat da!

Selv om det har blitt mange færre, og til tider mer sporadiske innlegg fra meg siden februar – så har jobben bak bloggen fortsatt. Hodet har nemlig ikke hatt helt bloggferie, det tror jeg ikke går an så lenge bloggen er en så stor og fin hobby som den er.

Jeg har endret mange ting ved designet, laget header og listet opp hva jeg ønsker med bloggen fremover nå som jeg flyttet meg til et eget sted.

Men mens jeg har holdt på med det så har jeg også ventet. I fjor vår skrev jeg et innlegg på bloggen da jeg var på «skjelettselfie» (mr) og da resultatet av den lå på bordet viste det seg at det var mer å finne på bildene, jeg har et stort multiknute struma!

Struma betyr rett og slett at skjoldbruskkjertelen er forstørret, men hvorfor kan ha ulike årsaker. Knuter har de aller fleste av oss rundt i kroppen – uten at de behøver å lage noe krøll av seg av den grunn, men den ene siden av kjertelen min er et eneste vissvass av uskyldige knuter som ikke er til noe moro.

Jeg ble i oktober i fjor forespeilet en operasjon mellom februar og april i år. Dagene kom og gikk, å mens jeg ventet på mitt brev sneik altså gemalen seg forbi og la seg på planken før meg. Han fikk sin operasjon i mai, mens jeg fortsatt ventet på februar (?!) Selv om jeg overhodet ikke gleder meg så er det jo noe med saker å ting som ligger å ulmer i topplokket. Man blir vel neppe mer avslappet av å vente på noe man vet må skje, så igjen lot jeg meg få tid. Akkurat idet jeg hadde fått somlet meg frem til konklusjonen om å skulle måtte mase – så kom brevet dumpende ned i postkassen. Datoen er satt, den er her veldig snart nå, veldig snart, i september.

Resten av denne måneden blir med andre ord litt som den blir, det må også bare være greit når jeg ikke helt vet hva som venter meg, hørt at det skal gå ganske greit – men det stopper jo ikke der, det skjer mer 😀 I oktober kommer det «ramlende» inn et nytt kjøkken her i brøtte. Hurra!

Det er ikke mer enn 7 år siden vi flyttet inn i huset vi bygde, men selv den gangen vi valgte oss hus og innhold så var det ikke så mange valg fra husleverandøren som det er i dag. Kjøkkenet som fulgte med huset vårt er anslagsvis bygget etter en modell ca fra 1970 tallet, og har nærmest fra første dag vært veldig upraktisk for meg som kroniker, men tidvis også for gemalen. Vi har i flere år ønsket oss et bedre og mer praktisk kjøkken, så nærmest ved en tilfeldighet fikk vi muligheten til å i få en lokal og meget dyktig kokk til hjelpe oss å designe et nytt kjøkken til oss. Vi tok den muligheten å falt pladask. Kjøkken koster, det er noe de fleste av oss vet, men jeg er så utrolig takknemlig for at vi endelig har muligheten til å få det til – og at vi i tillegg kan stå å se på at det monteres på plass. Med andre ord, frua bobler nesten over, og det kommer til å «koke» på fruas sosiale medier utover denne høsten. He he he.

Kort oppsummert: Jeg gir meg selv tid til å komme meg etter operasjonen, og jeg gir oss tid til å flytte inn i nytt kjøkken. Fra november tenker jeg at min nyere blogghverdag kan starte, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig!

Gemalen og frua suser avsted mot nyere tider –
som reparerte, og klare for nyere kokkelering 😉

Du som har fulgt meg en stund og som savner humoren min, det vil komme mer av den. Du som savner flere innlegg fra meg, det vil komme fler enn det har kommet dette siste halvåret – men ikke riktig like mange som jeg skrev før. Du som savner flere publiseringer på sosiale medier, det vil bli mer av dem.

Alle bitene i mitt puslespill er ikke lagt helt på plass enda, men så langt tror jeg det blir veldig bra – og på en måte som ikke fører meg tilbake til rødt energinivå som jeg opplevde i våres.

Dette er som nevnt en av mine store hobbyer. En veldig fin hobby som gir meg veldig mye, og som jeg bruker masse masse fin fritid på. Dette året har ikke vært mitt beste blogg år så langt – men på søndag ble jeg så utrolig glad når jeg så at leserekorden fra februar er slått nedover skaftet i støvlene. Det var så utrolig koselig å se, og det var en ydmyk meg som sendte ut en stor takk til deg på Facebook siden til bloggen. Tusen tusen takk for at nettop du leser og vil være med meg 💖 Det blir mer, mye mer!

Ukens bok kommer som vanlig til helgen, men så er planen å starte opp igjen min blogghverdag i november! I mellomtiden er jeg å finne på sosiale medier. Ikke utenkelig at det kommer en oppdatering på bloggen før november altså, men vær du sikker på at jeg kommer til å bruke sosiale medier mye mer denne kommende perioden, og publisere statuser og oppdateringer 🤠

Linker til de sosiale mediene finner du øverst og eller nederst om du har lyst til å følge meg. Jeg er å finne på snapchat, Instagram og Facebook, samt MeWe og Pinterest for deg som skulle lure.

6 kommentarer om “Et halvt år bakover, og litt framover.

 1. Takk for godt innlegg om alt du og dere går igjennom.
  Koselig å følge deg selv om jeg ikke har hatt mulighet den siste tiden til å følge opp andres blogger så mye.
  Da blir det mest at jeg skriver korte innlegg selv når inspirasjonen plutselig er der. Har vært nødt til å begrense pc og tlf på fritida, for jobben har gjort meg veldig sliten de siste ukene.
  Lykke til med det du skal igjennom! Det kommer til å gå veldig bra tenker jeg. Både mamma og mormor har gjort det samme for en del år siden.
  God klem med ønske om en fin kveld! 🙂😀

  Liker

  1. Ja en må ta vare på seg selv, gjør vi ikke det så blir det lite blogg 😉 Håper det blir bedre, at du får slappet av mellom alt sammen 💖Godt å lese om fler som har gjort det jeg må igjennom, en liten trøst. Klem klem

   Liker

 2. Jeg har ikke vært så titt innom bloggen selv i det siste. Helsa krever sitt, og jeg må prioritere veldig. Så jeg skjønner deg godt jeg. Det er alltid kjekt å lese hos deg, selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentar lenger.
  Det skal jo være kjekt å blogge, så at du tar pause er veldig viktig. Og spesielt nå når så mye står på.
  Ønsker deg masse lykke til, og skal tenke på deg nå i september ♥
  Klem

  Liker

  1. Ja den må vi prioritere, sånn er det «bare» håper det går bedre med deg?! Ikke så flink til å kommentere jeg heller, men leser kan du skjønne 💖 Tusen takk snille, klem klem 🌺

   Liker

Kommentarer er stengt.