Ut av komfortsonen, krim og anbefalinger.

Det er jo en litt pussig tid vi lever i nå, og jeg vet ikke med deg men jeg føler i alle fall at jeg må ‘jobbe’ litt ekstra for at dagene ikke flyter i hverandre som en eneste lang mandag, nå i påsken også. Har pyntet litt her hjemme, koselig at påsken syns litt ekstra i år, og takket være bøker har jeg også muligheten til å skille dagene med dem, og det er utrolig fint❣️

En ‘ny’ sjanger for meg å anmelde.

Det har vært noen spennende dager den siste tiden. Som du har sett så har jeg den siste halvannen uken især anmeldt flere kriminalromaner, og det har vært noe ganske nytt for meg. Jeg digger en god krim, men tidligere har krim vært noe jeg aller best har likt å enten se eller høre på. Jeg har lest flere krimbøker altså, men aldri anmeldt de før – og det ble for meg å tråkke ut av komfortsonen, like spennende som å lese bøkene skal jeg si deg – men jeg merker naturligvis med meg selv at jeg har et stykke å gå innenfor den sjangeren der.

Å lese krimbøker, granske, utforske å fortelle om dem – det er noe ganske nytt for frua. Så bær over med meg mens jeg knekker min interne kode 😍

Selv om jeg kanskje ikke er der jeg liker å være i anmeldelsene mine innenfor krimsjangeren, enda – så må jeg jo si at det er vanvittig spennende. Jeg liker som du vet blant annet å analysere følelser, og der har jeg altså en intern kode å knekke når det skjer så mye som det gjør i krimromanenes verden, men det kommer nok 😍

Tre krimfavoritter å lese denne våren.

Påsken er her, og hvis du ikke har lest mine anmeldelser av krimbøkene enda så har jeg altså et knallsterkt trekløver å anbefale deg – kanskje som e-bøker nå i påsken?!

Galgedans fikk terningkast 6 av meg, og det var ikke uten grunn. Øyevitnet slet jeg personlig litt med å få «hull» på starten av, men den tok seg oppover til en sterk 4. Etterfølgeren, Skyggespillet likte jeg veldig godt og fra meg fikk den en god 5. Les alle anmeldelsene under bildet.

Galgedans er første bok i en triologi om Mordene i Viktoriahavn, mens Øyevitnet og Skyggespillet er de to første bøkene i serien om Mordene i Lerviken. Det kommer altså mer spenning og intense leseopplevelser fra begge forfatterne 😍

📚 Anmeldelse GALGEDANS!

📚 Anmeldelser av ØYEVITNET og SKYGGESPILLET!

Er krimsjangeren din favoritt så kommer det (minst) en anmeldelse til innenfor krim fra meg senere denne våren 🤩 Før den tid kommer det noen anmeldelser innen skjønnlitteraturen.

Følg meg på Instagram hvis du ønsker å være oppdatert om bloggmenyen 🐥