Spørsmålsrunde april 2020

Det er på tide å gi svar på noen spørsmål fra dere igjen. Tusen takk for alle spørsmål som kommer og lurer du på noe, ja så er det bare å spørre. En ny runde kommer når det er spørsmål nok til et innlegg❣️

Q: Får du betalt for bokanmeldelser nå siden du merker med reklame?

A: Nei! Å skrive om bøker er min koselige fulltidshobby. At jeg merker relevante innlegg som reklame kommer av at en bokblogg går innunder markedsføringsloven slik at leseeksemplarer / bøker jeg får merkes 😊

Q: Skulle du ønske å få et større samarbeid?

A: Ja! Tilsvarende spørsmål svarte jeg på forrige runde også, så det blir nesten en gjentakelse – men klart jeg som mange andre bloggere skulle ønske å bli «fanget» av noen som ser en stor nok ressurs i meg til et prosjekt å holde på med over en viss tid – det hadde nok vært veldig givende, stas og moro! Men jeg kan ikke gå på akkord med meg selv og helsa mi for å jage etter noe som helst, så jeg fortsetter som jeg gjør, i mitt eget tempo og tar alt derifra❣️

Men når det er sakt så er mitt største ønske med bloggen at du som leser skal ha nytte av anmeldelsene mine, og at enda flere vil oppdage flere av bøkene og deres magiske verden.

Q: Hvilken sjanger er din favoritt, og hva slags bøker liker du best å lese?

A: Jeg trives nok aller best innen skjønnlitteratur. Jeg digger bøker som gir meg følelser å gruble over. Forfattere som for eksempel Jojo Moyes og Jane Austen som hver på sin måte skriver (eller skrev) velbalanserte bøker som fremmer følelser i meg som leser, gjerne til ettertanke. Jeg liker godt bøker som spiller på hverdagslige liv ut i fra tiden de er skrevet, gjerne med en god dose humor og hjertevarme❣️Men jeg leser mye og variert, ikke alt kommer på bloggen.

Q: Hvis du kunne velge å få tre bøker du har lest filmatisert, hvilke ville du valgt?

A: Oj sann, for et spennende spørsmål 🤩 Jeg ville valgt: Villa Havbris, av Caroline Säfstrand. I samme seng, av Beth O’Leary og Toner fra en stille skog, av Laila Brenden. Ser gjerne at de ønskene oppfylles 😇

Q: Ser at en del velger å publisere poster på Engelsk på Instagram, så ser jeg at du skriver på Norsk. Ville du ikke fått flere følgere ved å hive deg på Engelsk bølgen?

A: Det kan godt hende at jeg kunne det, men jeg ønsker ikke å publisere på Engelsk 😊 Bloggen har mulighet for oversettelse, derfor skriver jeg ganske «pent» her inne – så oversettelsene kan bli greie nok. Flere i den Amerikanske familien min leser bloggen uten problemer, og jeg ser at flere fra ulike land er innom å leser bloggen også og det er naturligvis veldig koselig det, men jeg publiserer på Norsk 😊

Q: Hei, har nettop laget meg konto på Instagram, er du der?

A: Hei hei 😊 Ja det er jeg. Følg meg gjerne. Jeg innrømmer glatt at jeg ikke har vært så god på å bruke bloggens sosiale medier før nå i vinter. Har enda ikke «landet» min stil eller rytme for publisering der inne, men jeg prøver (feiler og finner ut noe nytt) hver eneste dag der inne❣️

Trykk her for å komme rett til Jernbanefruas Instagram.

Alle bloggens sosiale medier finner du linket på bloggen. Setter stor pris på alle som vil følge meg❣️

Det var spørsmålene for denne gang, still meg gjerne spørsmål til neste runde om du lurer på noe. Jeg svarer på nesten alt 😅

2 kommentarer om “Spørsmålsrunde april 2020

  1. Jeg kjente ikke til regelen om å merke som reklame. Jeg har hele tiden tenkt at det er reklame så lenge man får betalt for å skrive om det, men hvis ikke så er det bare en anbefaling fra en interessert til en annen. Men det er en del diffuse tanker rundt mye akkurat der tror jeg 🙂
    Koselig å lese spørsmål og svar hos deg 🙂

    Liker

    1. Det har vært veldig diffust rundt hva bokbloggere især skal gjøre / ikke gjøre, og nå på senvinteren har spørsmålene (og svar) blomstret opp igjen. Jeg har nok feiltolket de nye svarene, så jeg fortsetter som før – da det jo var det riktige 😀 Så jeg har rettet svaret mitt i innlegget, og nå kommentaren til deg. Håper alt er bra med deg 🙂

      Liker

Kommentarer er stengt.