Skolekalender 21/22. En guide med gode alternativer for alle.

Reklame| Kalendere til skoleåret 21/22. Uke kalendere, veggkalendere og lærerkalendere, Grieg Kalenderforlag (Burde)

Penner og tusjpenner som er med på bilder er fra Pilot Pen. Trykk på teksten for å lese guiden til penner å bruke i kalendere.

📍 Øvrige detaljer på bildene som ikke er spesifisert er egne (private.)

📍Student, elev eller lærer til høsten? Om det kjennes lenge til – eller ikke så går tiden mot et nytt skoleår fort nå. Nåtidens skoledagbøker allerede er på plass i butikkene, første dato man kan skrive notater på er allerede passert. Om kun få uker ringer skoleklokkene inn til første time, er du klar? Her er årets skolekalendere for skoleåret 21/22.

📍 I denne uformelle guiden finner du totalt 15 skolekalendere, 2 lærerplanleggere og 4 veggkalendere. Jeg har delt dem inn i bolker på 5 og går kortfattet igjennom dem alle.

Kalenderbøker 21/22

A7 Pocket uke. Innbundet ukekalender i sort kunstskinn

Guidens minste ukekalender (80*123mm) har myk perm med preget årstall i kunstskinn. Den har edge cut, lesebånd og strikk rundt.

En liten og hendig almanakk med enkel oversikt over det du måtte trenge til skoleåret. Dette er også guidens eneste kalender som passer perfekt å ha i bukse/jakkelommen.

A6 Trend uke. Spiralisert ukekalender i kartongomslag (tiger blå)

En hakket større kalender (105*148mm) med kartongomslag, spiralisert.

En, som nevnt noe større kalender som kanskje passer best i sekken eller vesken. Samme rene og enkle oppsettet, men ikke kjedelig av den grunn. Finnes også i blomstret utgave i butikkene, hvis du heller vil ha det.

Slim trend uke. Innbundet ukekalender i kunstskinn (slim blå)

Denne kalenderen (92*168mm) har mønster og årstall i «blindpreg» strikk og lesebånd.

Denne kalenderen er noe høyere enn de forrige, virker tynnere og er myk å holde i. Kan hende denne passer i en baklomme også – for den som liker å ha almanakken på seg. Samme rene og enkle oppsettet, med plass til det du vil notere. Finnes også i sort eller beige i butikkene.

XL uke. Innbundet ukekalender i kunstskinn (xl rosa, xl beige)

Disse to er de største av disse første almanakkene (110*185mm) De har mønster (rosa) og årstall i «blindpreg» strikk og lesebånd.

Samme rene oppsett. Myke og med det hendige å bruke. Finnes også i blå, lik den over med preget omslag.

Mine tanker om disse 5

Alle 5 har noenlunde det samme rene og enkle oppsettet, så forskjellen mellom disse er først og fremst størrelse og utseende. Skulle jeg velge en favoritt så hadde jeg nok landet på XL rosa, rett og slett for mer plass å skrive på.

A5 uke. Innbundet ukekalender i kunstskinn (rosa)

Kalenderen øverst til høyre på bildet over er i A5 format. (148*210mm) Den har preget årstall, edge cut, lesebånd og strikk. Innbundet i mykt gammelrosa kunstskinn.

Denne har samme rene oppsettet som nevnt til nå, men i større format for bedre plass til notater. Finnes også i helsort.

A5 uke. Spiralisert ukekalender i kartong.

Disse to (lys rosa og blomster) er begge i A5 (148*210mm) de har begge gulldetaljer, spiral og kartongomslag.

Det samme rene oppsettet, men mer kreative omslag med blomster eller tekst. Disse har begge gullfargede årstall, men finnes også i helsort.

A5 Organizer & Notes. Spiralisert ukekalender i kartong (marmor)

Denne boken i A5 har i tillegg til spiral både strikk, 128 notatsider og 4 flyttbare skillekort i plast – hvor det ene skillekortet har påtrykket linjal (13cm)

Denne har det samme rene og fine oppsettet, men i tillegg hele 128 ekstra notatsider, og flyttbare skillekort man kan skrive innhold på – og plassere der man ønsker dem. Boken finnes også med blått eller aprikosfarget omslag i butikk.

Life planner uke, slim. Planlegging har blitt en livsstil (hvit med blomster)

En mindre kalender (83*158mm) med spiral og trykket kartongomslag.

Denne har noe flere muligheter for den som ønsker det, og samtidig er glad i blomster. Man kan planlegge og lage egne lister og samtidig ha full kontroll på uker og måneder.

Mine tanker om disse 5

Kalender er kalender tenker noen, men som du kan se på bildet over begynner nå forskjellene å merkes noe mer. Ser du en eller flere av disse du liker av utseende bør du kanskje se litt nærmere på dem før du velger da disse 5 tilbyr litt ulike muligheter i tillegg til kalender biten. Skulle jeg velge meg en favoritt blant disse i skolesammenheng så hadde jeg nok landet på Organizer & Notes – da den har muligheten til å skrive viktige notater for både skole og fritid, samt å kunne skille notatene med skillekortene.

Skolekalendere for de fargeglade og kreative.

A5 Life Planner pink || Planlegging har blitt en livsstil

Øverst til Venstre finner du denne nyheten i A5 format (148*210) Trykket kartongomslag, spiral og strikk.

Dette er en kalender for deg som liker å planlegge. Den har sider for gjøremål og lister, måneds og ukeoppslag og årsplaner. Kalenderdelen er ørlite annerledes og «fresht» innbyr til farger og planlegging, og har små koselige figurer øverst på sidene som mykgjør uttrykket litt ekstra. I tillegg har den papirlomme og 4 skillekort som du kan plassere der du ønsker dem, på ett av kortene er det linjal (13cm) for deg som syns det er kjekt å ha. Denne kalenderen finnes også i en mer rosa variant, så likte du den ganske godt bør du kanskje kikke på den andre også før du bestemmer deg.

A5 Life planner (blue) to do. Planlegging har blitt en livsstil

En kalender i A5 (148*210) med trykket kartongomslag, spiral og strikk.

Den har årsplaner, papirlomme og 4 skillekort som du kan flytte på, hvor det ene har en 13cm linjal påtrykket. En kalender for deg som liker å planlegge og holde oversikten over gjøremål gjennom uken.

A5 Doodle. Kalenderen du selv kan farge slik du vil

Denne kalenderen i A5 (148*210) har trykket kartongomslag i matt utgave. Den er spiralisert og inkluderer klistremerker.

En kalender som har mye av de samme kreative mulighetene. Lag lister, planlegg uker og måneder og bruk klistremerkene til å sette farger på dine dager. Den har i tillegg papirlomme og en flyttbar linjal.

A5 Familieplanlegger. Planlegg bedre

En kalender i A5 (148*210) med trykket kartongomslag, strikk og klistremerker.

Dette er en kalender for hele familien. Den har et fint oppsett for å kunne notere ned alle aktiviteter for hvert familiemedlem gjennom uker og måneder. Med klistremerkene som følger med kan det bli enda enklere (og moro) å holde boken oppdatert til enhver tid.

A5 Student planner. Kalenderen for å strukturere hverdagen og skolen

En kalender i A5 (148*210) med mykt kartongomslag i rosa med blomster. Lesebånd og strikk.

Denne kalenderen er for deg som liker og, eller ønsker struktur i hverdagen – samt å kunne planlegge utdanning. Den har plass til å sette opp lister for det du måtte ønske, følge med på skoleresultater og lage budsjett i tillegg til måneds og ukeoppslag.

Mine tanker om disse 5

Disse 5 er absolutt på den kreative siden med en drøss av muligheter etter smak og behag. Jeg anbefaler en tur i butikken for å se nærmere på de da ingen er helt like, men det skal ganske sikkert finnes en favoritt for de aller aller fleste blant disse.

Lærerkalender. Grunnskolen og Videregående skole

Disse finnes både i A5 (148*210) og A4 (210*297) formater og inneholder alt en lærer trenger for full oversikt på jobben.

Med blant annet time og månedsplan, oversiktskalendere, klassekart, elevinfo og sider for fravær orden og oppførsel ligger du godt an til skoleåret. I tillegg har de 4 flyttbare skillekort, hvor det ene har linjal og to papirlommer bakerst i boken.

Mine tanker om disse 2

Jeg vet ikke mer enn jeg kan tenke meg når det gjelder lærerens favorittkalender, men disse er veldig innholdsrike og med et godt oppsett som jeg tror den generelle lærer vil kunne sette stor pris på. Skillearkene bidrar til å kunne gjøre boken mer personlig etter behov, så jeg ser på de som et stort pluss.

Håper du ser en kalenderbok som du vil se nærmere på blant disse. Hvis jeg skulle valgt meg en favoritt i skolesammenheng ville jeg startet å kikke allerede i dag siden det er så mange gode alternativer – men jeg personlig hadde bok landet på en av de mer kreative og med skilleark. Life planner pink || kanskje (?!)

Veggkalendere for skoleåret 21/22

Familiekalender Color (grønn)

En ren og pen veggkalender med månedsoversikt for familien. Den har 6 kolonner for 12 mnd, gulldetaljer og bøyle for å henge den fint opp. Formatet på denne er 250*410 og den finnes også i rosa for den som ønsker det.

Hjemmets timeplan

Denne har også 6 kolonner, men på siden slik at du skriver navnet på familiemedlemmet én gang. Denne har ukeoversikt for den aktive familien, opphengsbøyle og har formatet 355*240.

Familiekalender TrendArt

En fargerik kalender i formatet 220*430 med månedsoversikt. Den har 5 kolonner, en huskeliste (blokk) følger med, sammen med en oppbevaringslomme nederst, for blokken og, eller andre papirer.

Hjemmets kalender

En ferskenfarget kalender med blomster og ukeoversikt. 6 kolonner nederst og opphengsbøyle øverst. Denne har formatet 297*210

Mine tanker om disse 4

Her er det bare smak og behag som avgjør hvilken veggkalender som passer best for familien. TrendArt kalenderen fremstår kanskje som den mest praktiske, da den kommer med både blokk og oppbevaringslomme, men alle vil de legge til rette for et fint skoleår for hele familien.

Vanskelig å velge? Trykk på bildet for å komme til Pinky Pine hvor du kan lese mer om hver enkelt, klikke hjem din favoritt, og kikke litt på stilig tilbehør, vannflasker mm.

Håper guiden gjør det litt lettere å velge, og at du får en god start på det nye skoleåret 😊

📍OBS: Det kommer et innlegg til i løpet av høsten!

Jeg er en kreativ sjel, og er allerede i gang med å «teste» kalenderbøker og veggkalendere! Da jeg gikk på skolen hadde vi blant annet Topp og Pusur skoledagbøker – og vi «stæsjet» dem ekstra med både det ene og det andre, til vi nesten ikke fikk lukket dem igjen. Jeg er i gang med å lage fine eksempler på det – så du kanskje vil få lyst til å prøve noe av det samme med din kalenderbok 😃 Følg med på Instagram da jeg kommer til å annonsere neste innlegg når det nærmer seg!