Kafferinger du ikke vil ha bort

Reklame| Kaffering, Linn Sigrid Bratland (LSB smykke) ✨ Design: Vanja Steinbru.

Kaffe, å kjære vene – hvor skal jeg starte for å få uttrykt min «elsk» for kaffe? ☕️ Har du fulgt meg en stund på Instagram, ja så vet du nok allerede at det er bortimot det første jeg tenker på når jeg står opp. Uten morgenkaffen «fungerer» ikke frua, og uten kaffe på morgenen er jeg garantert en seig hodepine utover dagen. Kaffe er rett å slett et «must» – og det er det kanskje for deg, eller noen du kjenner også?

I følge Wikipedia kom kaffen hit til landet allerede på 1600 tallet, men kaffe var dyrt og sett på som en luksus forbeholdt de rike i mange år. Først fra 1800 tallet ble den mer og mer vanlig, til den til sist ble en folkedrikk mot slutten av 1800 tallet.

I dag er kaffe for oss velkjent og dagsligdags, men for oss som for eksempel liker å lese serieromaner, så skal vi ikke mer enn rundt 100 år bakover i tid før vi kan lese at det ikke var helt sånn.

En kopp hverdagslykke kan gi en kaffering

Flere av smykkekolleksjonene Vanja Steinbru har designet er basert på nettop hverdagslykke. For eksempel vaffel-kolleksjonen og kaffering-kolleksjonen. Hvert et smykke oser av varme og glede over de «små» hverdagslige stundene vi til stadighet unner oss, og setter pris på – over alt, borte eller hjemme ☕️

Kaffering. Øredobber og creoler (øredobb,ringer) Iht nye krav: Bildet til venstre er redigert med blur rundt øret, for at øredobben skal komme bedre frem.

Kaffe trenger ingen videre utdypning, når man kjenner sin neste godt nok trenger man ikke spørre om det er ønskelig med en kopp. Man simpelthen bare henter kaffekanna og får et nikk (eller nei takk) når kanna nærmer seg koppen. Men, noen ganger blir det søl. Man ser det kanskje ikke heller før man løfter opp koppen for å drikke, å da ser man den, en kaffering. Kanskje er den både dyp og «lei» og noen ganger har den allerede trukket godt ned i bordplata som et minne før den oppdages.

En kaffering er fort gjort å få

Denne smykkekolleksjonen er virkelig noe helt for seg selv, og ikke minst en genial idé som bør omfavnes. En evig kaffering som ikke trenger noe som helst annet enn et menneske å dekorere de med. En hyllest, aller helst et minne, og du får tak i dem i nettbutikken til Linn Sigrid Bratland!

📍Kolleksjonen består av kafferinger ☕️ Anheng med kjede, små øreringer, store øreringer (creoler) og til og med en ring. Alle kan bestilles i tre varianter. Sølv, oksidert sølv eller gullforgylt. Trykk på boksen under for å se hele kolleksjonen av kafferinger, og finn din personlige favoritt eller gaver.

Kaffering, sølv. Creolene og anhenget er grovt laget, mens øredobbene og ringen er lettere. Lekre å se på, fine å bære – rett å slett en hyllest til enhver kaffe-elsker!

Alle kjenner vi noen som er glade i kaffe, og fra denne kolleksjonen har du en perfekt gave, eller to i en kaffering. Kanskje er du så glad i kaffe at du ønsker deg en selv også? En morsom, kanskje intern – og veldig pen gave er det utvilsomt, full av hverdagslig lykke og mening ☕️♥️

Følg meg på Instagram for mere kaffe, vafler og ikke minst bøker.