Dagen derpå, litt innafor huden..

Tittei…

En ny dag er i full gang. Hurra for en ny solrik dag.

Etter gårsdagens skjelettselfie og burger seanse
– et humoristisk og ikke det spor negativt ladet innlegg med litt lengde på – om gårsdagen... er frua faktisk en liten smule sliten, men det har jeg slettes ikke tid til. I dag er det en ny dag – med nye oppgaver og kliss nye blogginnlegg 😉

Det er nå noe med det, nå er ikke akkurat denne bloggen så veldig gammel – men blogg har vært en del av frua i 10 år når vi kommer til oktober. Litt mer fast de siste årene, det skal sies. Nesten snodig hvordan en blogg liksom kommer innunder huden på en, som å referere om dager og hendelser til naboer. Jeg liker den og det.

Jeg er en av mange mange her inne som liker å skrive, liker å fortelle på min egen humoristiske måte.

Min verden byr ikke på alt for mye topp blogger stoff, jeg ser ikke på den som rosablogg, den er mer lilla da det innimellom kan dukke opp både rosa og blått stoff – som blir lilla til sammen. Snakker ikke politiske farger her nå Hehe. Mitt hjørne av verden er kronisk, og med en selvkomponert oppgave om å få noe konstruktivt ut av hver eneste dag. Minst en nyttig oppgave som jeg får innmari god samvittighet for, og sammen med det jeg ha det moro. En del skjer nesten helt av seg selv, ved å være notorisk klønete blir det jo i utgangspunktet aldri helt kjedelig rundt meg. Og selv om jeg nok kan bli irritert på meg selv i «gjerningsøyeblikket» så gir det andre rundt meg smil og glede – og det er jo aldri feil.

På dårlige dager tvinger jeg meg selv til å finne på noe moro. Jeg takler både smerter og utfordringer mye bedre med humor. Vi er ulike alle sammen, og dette er min måte.

I dag er en ny dag, og oppgaver skal løses. Hva som eventuelt måtte kunne, skulle skje får tiden vise.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

14 kommentarer om “Dagen derpå, litt innafor huden..

  1. Ja alt hjelper om man klarer å se noe positivt i hver dag….og dagen blir jo mye bedre av litt humor og latter…Men ikke alltid like lett…Håper dagen din har vært fin, og jeg ønsker deg en god kveld! med humor og latter! 🙂

    Liker

  2. Toini: Helt klart =) Jeg liker alt best, med humor =)) Dagen har vært så fin som den kunne bli – håper du kan si det samme om din dag =) Kos deg med kveld og solnedgang =)

    Liker

Kommentarer er stengt.