De fire årstider..

HURRA =)

Jogget lett bort til lillemac og fikk snurret i gang installeringen.​

Jeg har spilt «The Sims» siden det kom. Vel, jeg ble ikke ordentlig hekta før etter en liten stund – men jeg har spilt spillet fast siden 2001, hvilket vil si snart 17 år.

Tidligere innlegg om Sims – H E R =))

Nå har de fire årstidene igjen nådd simmene og det er en pakke som har vært veldig morsom å spille med tidligere – så nå er den installert igjen i The Sims 4 og jeg aner noen timers moro foran meg. Mange..

For deg som kanskje ikke har hørt så mye om spillet før så begynte det hele med «The Sims» etter noen år kom 2, så 3 og nå er vi altså veldig godt i gang med 4. Hele spillet går enkelt og greit ut på livet! Man lager seg en familie, bygger eller får satt opp hus – og lever slik man vil, jobb, hjem, alle praktiske og upraktiske gjøremål. Kort sakt livet på kort eller lang tid 😉

Jeg har alltid vært litt glad i det okkulte, så da jeg begynte å spille fikk jeg fort mange «liv» på samvittigheten. Målet var en enorm kirkegård i hagen og et hus som liknet Draculas slott, hehe. Når sims 2 kom syntes jeg det var mer moro med «livets skole» så simmene ble studenter og pugget som ville nøkken 😉 i sims 3 ble jeg glad i å bygge hus og bosette motsetninger sammen. I spillet kan man sette sammen unike simmer. Ulike personligheter og væremåter – og det ble veldig moro å plassere veldig mange ulike personer under samme tak. I sims 4 har vampyrene kommet tilbake, kjæledyr og jobber man kan bli med på.

Kort sakt så har spillet bare blitt bedre og bedre med årene. Fra en heller dårlig grafikk i sims 1 til veldig god grafikk og mange flere muligheter og valg i sims 4, og med noen juksekoder går alt så lekende lett – men å nei, man jukser ikke eller?! Hi hi. Jo, jeg bruker fast 2 koder. 2 av utallige mange så jeg jukser ikke så fælt. Hehe.

For å være aldeles helt ærlig med deg så er det nå så stekende varmt at jeg tror jeg setter meg inne bittelitt med spillet – å ja, det var sant det, det er jo ingenting som heter bittelitt med dette spillet. Timene løper avgårde mens man spiller, men jeg skal snart ut i sola igjen. Snart.

Spiller du «The Sims» også kanskje?
Innrømmer at jeg spiller ikke like mye som jeg gjorde den gangen, nå går det mest i perioder – men det blir fort en del timer i periodene altså 😉 he he.

Kos deg med dagen din, lag den så fin som du bare kan.

#spill #thesims4 #thesims #EA #blogg

24 kommentarer om “De fire årstider..

  1. Aldri prøvd det spillet, men selvfølgelig hørt om det 🙂 Kanskje jeg skulle prøve… 🙂 Jeg har holdt med med gardenscapes i en langt ti. Anbefales! Prøvd det? Ha en fin dag! 🙂

    Liker

  2. Vestfroken: Da anbefaler jeg å prøve, har ganske mange flere valg enn i gardenscapes – kan nesten ikke sammenliknes :-)) Jeg synes i alle fall Sims er morsommere 🙂 Spilte det til jeg sto bom fast på et brett. He he. Håper din søndag er god så langt, og at det fortsetter :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.