Skjebnestier #4 Vinner av konkurransen..

For snart 2 uker siden publiserte jeg min omtale av den nye serieromanen «Skjebnestier» som ble lansert nå den 20 august, og i det innlegget satte jeg i gang konkurransen som hadde frist nå på fredag.

Jeg har delt flittig om denne serien som jeg foreløpig liker veldig godt, les innleggene under her om du vil – men , nå skal vinneren av konkurransen veldig snart avsløres.

Skjebnestier..
Skjebnestier #2..
Skjebnestier #3..

Jeg er overveldet over deltakelsen denne gangen, veldig koselig at så mange har lest denne første boken, og at mange har likt den veldig godt. Det var et tosifret antall lapper med rette svar på mine spørsmål. Lappene fikk fornavn og ble alle lagt i hurra-bollen. Gemalen tok nok en gang oppgaven med å trekke ut én av lappene på strak arm ツ

Å nei, jeg trekker ikke vinnere selv, det har blitt gemalens bidrag i konkurranser. Jeg sitter mye heller å ser på at det går rett for seg. Liker at den delen blir utført av en «utenforstående» og av en som ikke er like glad i å lese som meg selv. Rettferdig tenker jeg..

«Trommevirvel…..»

Premien er et handlenett med forsiden av seriens førstebok ツ gitt av Norske Serier for anledningen.

 Vinneren av konkurransen er BRITT.
Gratulerer så mye ツ

Vinneren fant meg ikke her inne på blogg. Hun fortalte meg at hun leser normalt ikke blogger, ønsker derfor ikke etternavnet sitt på «trykk» noe jeg naturligvis respekterer. Hun fortalte videre at hun fant meg, bloggen og innlegget delt på annet vis, noe som var veldig koselig å lese. Men med det ble vinneren kontaktet rett i forkant av publisering.

Takk til alle som deltok på denne konkurransen, dette var veldig veldig moro.


Jeg håper mange av dere vil fortsette å lese denne gode serien, det har i alle fall jeg lyst til ❤ Fikk du nå lyst til å lese denne førsteboken så kan du enten ta en tur på butikken, eller følge linken til nettstedet på toppen av bloggen min.

 

 Vil også minne om meningsmålingen som ligger ute på bloggens Facebook side noen dager til. Klikk deg gjerne inn å avgi din stemme hvis du vil, eller så kan du naturligvis gi svar her også ツ

#skjebnestier #piapedersen #norskeserier #cappelendamm #norskeserieromaner #serieroman #romanserie #bok #lese #konkurranse #vinner #blogg               

8 kommentarer om “Skjebnestier #4 Vinner av konkurransen..

Kommentarer er stengt.