Skjebnestier #4 Vinner av konkurransen..

For snart 2 uker siden publiserte jeg min omtale av den nye serieromanen «Skjebnestier» som ble lansert nå den 20 august, og i det innlegget satte jeg i gang konkurransen som hadde frist nå på fredag.

Jeg har delt flittig om denne serien som jeg foreløpig liker veldig godt, les innleggene under her om du vil – men , nå skal vinneren av konkurransen veldig snart avsløres.

Skjebnestier..
Skjebnestier #2..
Skjebnestier #3..

Jeg er overveldet over deltakelsen denne gangen, veldig koselig at så mange har lest denne første boken, og at mange har likt den veldig godt. Det var et tosifret antall lapper med rette svar på mine spørsmål. Lappene fikk fornavn og ble alle lagt i hurra-bollen. Gemalen tok nok en gang oppgaven med å trekke ut én av lappene på strak arm ツ

Å nei, jeg trekker ikke vinnere selv, det har blitt gemalens bidrag i konkurranser. Jeg sitter mye heller å ser på at det går rett for seg. Liker at den delen blir utført av en «utenforstående» og av en som ikke er like glad i å lese som meg selv. Rettferdig tenker jeg..

«Trommevirvel…..»

Premien er et handlenett med forsiden av seriens førstebok ツ gitt av Norske Serier for anledningen.

 Vinneren av konkurransen er BRITT.
Gratulerer så mye ツ

Vinneren fant meg ikke her inne på blogg. Hun fortalte meg at hun leser normalt ikke blogger, ønsker derfor ikke etternavnet sitt på «trykk» noe jeg naturligvis respekterer. Hun fortalte videre at hun fant meg, bloggen og innlegget delt på annet vis, noe som var veldig koselig å lese. Men med det ble vinneren kontaktet rett i forkant av publisering.

Takk til alle som deltok på denne konkurransen, dette var veldig veldig moro.


Jeg håper mange av dere vil fortsette å lese denne gode serien, det har i alle fall jeg lyst til ❤ Fikk du nå lyst til å lese denne førsteboken så kan du enten ta en tur på butikken, eller følge linken til nettstedet på toppen av bloggen min.

 

 Vil også minne om meningsmålingen som ligger ute på bloggens Facebook side noen dager til. Klikk deg gjerne inn å avgi din stemme hvis du vil, eller så kan du naturligvis gi svar her også ツ

#skjebnestier #piapedersen #norskeserier #cappelendamm #norskeserieromaner #serieroman #romanserie #bok #lese #konkurranse #vinner #blogg               

8 kommentarer om “Skjebnestier #4 Vinner av konkurransen..

  1. Så koselig da, gratulerer til Britt<3 selv syns jeg det var hyggelig at hun fant deg på et annet vis også:)) samtidig er jeg veldig glad for at du skriver at mange har deltatt og lest boka, det er en serie som er lysglimt og hverdagsglede for meg<3 Det er veldig kjekt å ha gemalen til en sånn konkuranseoppgave:)). Jeg følger med å blir med når det byr seg igjenn:) ha en finfin kveld:))

    Liker

  2. Orkidedatter: Så koselig 🙂 Ja det var veldig fint å lese at hun fant bloggen via annet media, og det var veldig moro at mange har lest og likt den, alle kan jo ikke like å lese alt jeg deler, men det er desto mer moro at ❤ Gemalen lusker rundt hjørnene, ikke så innblandet, men likevel med :-)) Håper din dag har vært og er finfin :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.