Aftenstjernen konkurranse..

Premien er sponset av NorskeSerier.

Grunnet alt som har skjedd rundt oss her i brøtte den siste tiden, så har bloggen måttet vike. Sånn er det vel «bare» noen ganger, men det er jo aldri meningen. Forhåpentligvis snur det igjen nå sammen med mildværet.

Med det så passer det jo veldig fint med en

Konkurranse!

 

Jeg har vært så heldig å få æren av å dele ut et krus fra serieromanen Aftenstjernen.

 

Fruas omtale av Aftenstjernen..

 

Vinn et Aftenstjernen krus

Har du lyst på et krus fra serieromanen Aftenstjernen?

Jeg er veldig glad i kruset mitt, rart med det kanskje, men jeg gleder meg litt ekstra til fortsettelsen av historien hver gang jeg ser på det, og nå kan én av dere der ute være så heldig å vinne ett, kanskje du?

Alt du trenger å gjøre for å delta er å fortelle
meg
hva du liker best ved denne serien så langt 🤠

Kanskje er det tematikken, språket, historien, spenningen. Kanskje har du allerede lest bok nummer 3 som kom ut i butikkene på fredag – så du har enda litt mer å fortelle meg?

 

Vinn et Aftenstjernen krus

 

Fortell av hjertens lyst i kommentarfeltet 😀

Vinneren av dette flotte kruset trekkes på samme måte som ved tidligere konkurranser, via lapper – og annonseres mandag 25.03.19.

 

Ønsker alle som vil – masse lykke til 🤠


 

Jeg har merket meg at det av og til er litt trøblete å kommentere for bloggere til bloggere. Skulle du oppleve noe slikt trøbbel rundt konkurransen så send meg en melding eller snap om det. Merk deg da at jeg kommer til å ta skjermdump av kommentaren slik at alt sammen går fint for seg oppi trekningsbollen.

 

jernbanefrua.com

 

9 kommentarer om “Aftenstjernen konkurranse..

 1. Jeg liker godt måten Jenny skriver på, hun får leseren (meg) til å være tilstede i handlingen. I tillegg er godt skrevne serieromaner veldig lærerike med tanke på fortidens klasseskiller, levemåter og tradisjoner.

  Liker

 2. Jeg har kjempet og slåss for å ikke bli revet med i denne serien. Holdt meg tilbake så godt jeg kan fordi jeg har mer enn nok å lese en serie av gangen. Men, den første boka av Jenny lå der og skinte mot meg. Boka hadde en spesiell aura og hvergang jeg gikk forbi var det akkurat som den blinket mot meg. Jeg satte den i hylla, men jeg tok den ut igjen. Den satt som klistra i handa mi og mine fingre tok tak i første bladside. Jeg skulle bare lese noen ord. Litt. Et par sider. Ok, noen til da.
  Jeg var som fanget. Jenny grep meg med sine ord og språk som det er så utrolig mye følelser i. Hvert ord har på en måte «vært ute en vinternatt» før. Som en berg og dalbane var jeg lenket fast i setninger som traff meg i hjertet.
  Jentene (hovedpersoner) i serien er som levende mennesker i hodet mitt og jeg kan se de for meg i hver sin situasjon. Min sjel gråter sammen med de. Min sjel ler sammen med dem og min sjel kan spinne videre på disse hovedkarakterene i hodet mitt så jeg må ta meg i det, og komme tilbake til virkeligheten, som virkeligheten i Jennys serie.
  At Jenny skriver på en slik måte så jeg begynner å lage meg en «film» opp i hodet er jeg takknemlig for. Det blir lettere for meg å følge hennes måte å fortelle historien på.
  Det har vært en personlig reise i Aftenstjernen så langt også. Det smerter litt, men du verden så herlig forløsende og befriende for meg. Jenny treffer mitt hjerte og rører min sjel med alle slags følelser, men mer om det ønsker jeg ikke å si.
  Jeg vil bare takke for tipset Bente og takke forfatteren, fordi du gjør mer for meg en du kan forestille deg, med akkurat å være den forfatteren du er, og jeg er sikker på -den fantastiske sjel du er- må du skrive mye og mangt, dette trenger serieroman Norge🦋Heia deg, for en unik fortellevne og skaperglede og fantasi, med sitt folkelige språk inviterer hun de fleste, ja, om ikke alle inn i sin verden, fordi det er så lett å lese og forstå. Takk🦋

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s