Aftenstjernen konkurranse..

Premien er sponset av NorskeSerier.

Grunnet alt som har skjedd rundt oss her i brøtte den siste tiden, så har bloggen måttet vike. Sånn er det vel «bare» noen ganger, men det er jo aldri meningen. Forhåpentligvis snur det igjen nå sammen med mildværet.

Med det så passer det jo veldig fint med en

Konkurranse!

 

Jeg har vært så heldig å få æren av å dele ut et krus fra serieromanen Aftenstjernen.

 

Fruas omtale av Aftenstjernen..

 

Vinn et Aftenstjernen krus

Har du lyst på et krus fra serieromanen Aftenstjernen?

Jeg er veldig glad i kruset mitt, rart med det kanskje, men jeg gleder meg litt ekstra til fortsettelsen av historien hver gang jeg ser på det, og nå kan én av dere der ute være så heldig å vinne ett, kanskje du?

Alt du trenger å gjøre for å delta er å fortelle
meg
hva du liker best ved denne serien så langt 🤠

Kanskje er det tematikken, språket, historien, spenningen. Kanskje har du allerede lest bok nummer 3 som kom ut i butikkene på fredag – så du har enda litt mer å fortelle meg?

 

Vinn et Aftenstjernen krus

 

Fortell av hjertens lyst i kommentarfeltet 😀

Vinneren av dette flotte kruset trekkes på samme måte som ved tidligere konkurranser, via lapper – og annonseres mandag 25.03.19.

 

Ønsker alle som vil – masse lykke til 🤠


 

Jeg har merket meg at det av og til er litt trøblete å kommentere for bloggere til bloggere. Skulle du oppleve noe slikt trøbbel rundt konkurransen så send meg en melding eller snap om det. Merk deg da at jeg kommer til å ta skjermdump av kommentaren slik at alt sammen går fint for seg oppi trekningsbollen.

 

jernbanefrua.com

 

9 kommentarer om “Aftenstjernen konkurranse..

  1. Forfatterinnen, Bergen, temaene, to historier i en. Nei det enkleste er å si alt 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.