Vinner av konkurransen er trukket..

Premien er sponset av NorskeSerier.

Forrige mandag satte jeg i gang en konkurranse her på bloggen. En konkurranse især for alle som leser, og liker den relativt nye serieromanen Aftenstjernen 😀

Aftenstjernen konkurranse..

 

Aftenstjernen krus

 

Vinneren av konkurransen er nå trukket..

Alle navnene og e-post adressene til de som deltok ble som vanlig skrevet opp på lapper, krøllet godt sammen å lagt i en dyp bolle.

Gemalen, som den tredjeparten han er når det kommer til serieromaner og konkuranser fikk igjen æren av å plukke opp en sammenkrøllet lapp fra bollen – og denne gangen sto navnet:

ReidunJ
(Reidun Johansen)

..på lappen han rettet ut. Gratulerer så mye til deg 😀
Jeg har allerede sendt mail, så ta en titt å besvar den så fort det lar seg gjøre – pass på å sjekke søppelposten også, tilfelle den kan ha havnet der..

Til alle dere andre vil jeg takke så mye for deltakelsen, håper du vil være med en annen gang også.. Har du ikke rukket å se nærmere på serien Aftenstjernen så les gjerne min omtale av den..

Jernbanefruas omtale av Aftenstjernen.

 

For snart halvannen uke startet en ny serie – Himmelbrann. Har du ikke fått sett kikket noe på den så kan du lese min omtale av den også under her om du vil. Dette tror jeg er en veldig spennende serie, og for deg som liker å vite lengden på serier før lesning så vet man allerede at denne historien blir på 8 bøker..

Miniserien Himmelbrann.

 

På fredag kan du få lese en omtale rundt en helt annen sjanger, håper du kan like det også. Men før det igjen så kommer det nok noe annet enn bøker. Håper vi blogges..

Ha en god mandag 🙂

 

jernbanefrua.com

2 kommentarer om “Vinner av konkurransen er trukket..

Kommentarer er stengt.