Serieromanen Frostrose avløser Skumringstid, i dag!

I dag er altså dagen her. Dagen hvor siste «episode» av serieromanen Skumringstid kan leses og nytes. Innlegget er til info ikke sponset..

Jeg gleder meg til å lese den, men samtidig er det jo litt vemodig også, å vite at det er slutt nå. Kunne gjerne tenkt meg å følge karakterene bittelitt til, virkelig være sikker på at alt går bra med dem alle fremover også. He he. Rart med det – serier.

Samme om det er i pocket eller TV form, når man liker noe og har fulgt karakterenes opp og nedturer en god stund, ja så vil man ha mer.

Serieromanen Skumringstid avslutter.

Av samme grunn skjønner jeg jo at forfatteren avslutter, det skal jo komme bøker etter disse – flere bok og TV serier har prøvd seg på en fortsettelse en stund etter, uten særlig hell sånn jeg ser det. Så det er vel kanskje like greit at det avslutter der det gjør, så får vi bare legge igjen hodet i den gode slutten som vi får.

Nå er vi lesere også så heldige, som kan takke av Skumringstid med å starte på Frostrose.

Elisabeth Hammers kliss nye serie starter i dag! I dag! Hurra 😍 Føler meg heldig som slipper å vente i «votter å vinter» på å få lese mer fra henne. Elisabeth har en veldig lun og varm forfatterstil som passer meg helt perfekt.

Er du enig med meg?

Liker du bøkene til Elisabeth Hammer så er det bare å hive seg rundt å få tak i den første boken av Frostrose i butikk eller via forlaget for å kikke nærmere på den ♥️ Du skal neppe måtte slite for å få tak i denne i dag.

Serieromanen Frostrose avløser Skumringstid.

Bare omslaget av serieromanen Frostrose gir meg en god, men litt blandet følelse.

Tittelen «Merket for livet» forteller meg at jeg blir «kastet» inn i dramatikk og såre følelser ganske så med en gang. Jeg behøver ikke legge skjul på det en gang å la deg lure – du blir satt rett inn i en sårbar og urettferdig handling! Det er en sterk start på en serie jeg tror vil bli både innholdsrik og varm, slik jeg som nevnt liker Elisabeth sine serier.

Jeg har ikke fått lest ut den første boken riktig enda, så det kommer nok et innlegg til rundt den om en liten stund – men så langt liker jeg den veldig godt, jeg kan nok tenke meg at Elisabeth har brukt mange timer på å få servere oss en veldig god start – så det skulle bare mangle om ikke jeg gir den oppmerksomheten den fortjener.

Tidligere i dag skrev jeg også litt rundt serieromaner, gikk du glipp av det så kan du lese det under her. De er nemlig gull verdt – om du har lyst til å se litt nærmere på den sjangeren 😉 Jeg er ikke helt i rute med meg selv om dagen, men det kommer..

Serieromaner er gull verdt.

Nå tar vi her i brøtte helgen. Gemalen har fått ny tid for operasjonen sin – skuldrene senkes, og nå vet jeg hva jeg har å gjøre noen dager ♥ Er jeg heldig så rekker jeg litt 😉

Ønsker deg en jælma GOD HELG!

jernbanefrua.com

5 kommentarer om “Serieromanen Frostrose avløser Skumringstid, i dag!

  1. Det er alltid en ren fornøyelse å lese dine bokomtaler. Fikk jeg lyst til å lese Frostrose, JA… ikke bare svømmer øynene mine i visuell forelskelse når jeg ser omslaget, men mitt hjerte og sjel hopper av fryd bare av navnet… og innholdet får meg til å føle at jeg aldri må gi slipp på denne serien.
    Tusen takk Bente❤️
    Ønsker deg og gemalen en herlig helg, nyt den.
    Klem fra Lillian🦋

    Liker

Kommentarer er stengt.