Spørsmålsrunde vinter 19/20

Det er nå på høy tid å svare på noen spørsmål igjen. Jeg kjører ingen fast spørsmålsrunde på bloggen, lurer du på noe så er det bare å spørre 🤠

Q: Får du sponsa alle bøkene du leser?

A: Nei det gjør jeg ikke, men naturligvis velger jeg å lese og skrive om bøkene jeg får tilsendt først, så skriver jeg om de jeg kjøper selv eller får i gaver når – eller hvis det er tid til det 😊

Q: Hvilken var den fineste boka du leste i 2019?

A: Oj da. Jeg leste veldig mange gode bøker i fjor, og flere av dem hadde fortjent å stå som «den fineste» men den første jeg tenker på er Laila Brenden og Toner fra en stille skog. Den er ute i pocket nå. Legger ved ved link til omtalen min av den, og forfatterintervjuet med Laila høsten 2019.

Toner fra en stille skog.

8 svar fra Laila Brenden.

Q: Jeg synes du skriver utrolig gode omtaler av bøker, har du vurdert å lage et online kurs for å lære for eksempel meg å kunne skrive så innholdsrike omtaler som du gjør nå?

A: Tusen takk for det, det var koselig å høre❣️Jeg har nok ikke tenkt tanken om noe sånt. Jeg har ikke gått noen kurs, og jeg lærer en hel masse av meg selv mens jeg skriver min blanding av anmeldelser og omtaler. Å lage et kurs ut i fra mine egne tanker om hva en omtale bør være virker helt feil for meg, men jeg setter stor pris på at du tenker at jeg kan tilføre deg noe.

Q: Fy flate det nye kjøkkenet deres er rålekkert. Kan du være så snill å skrive en omtale med produktliste fra kjøkkenet?

A: Takk for det❣️ Vi er veldig fornøyde med det nye kjøkkenet vårt, og et nytt innlegg fra og rundt kjøkkenet kommer løpet av våren, nærmere påske.

Q: Jeg kan ikke skjønne hvorfor ikke du er huket tak i av et eller annet mediehus til nå? Har du fått tilbud å takka nei eller? Jeg mener faktisk at du med din væremåte er en større og helt ærlig mer viktig influencer enn flere av de som er kjøpt og betalt på topp.

A: Tusen takk for så fine ord❣️ Jeg har ikke fått noen sånne tilbud. Men skulle noen der ute se en ressurs i meg så hadde det vært stas det 😊

Q: Fra du begynner på en ny bok og til jeg kan lese omtalen din av den, ca hvor lang tid tar det?

A: Det varierer veldig ut i fra boken. Fra et par dager til en uke. Det ligger mye jobb og mange timer fra meg i en omtale. Først leser jeg den, og når boken er lest blar jeg frem og tilbake, tenker så det knaker og kladder som bare det. Alt sammen ganske så gratis, men jeg digger hobbyen min, og jeg får brukt hodet❣️

Q: De buffaloskoene du kjøpte var shitkule, hvor kjøpte du de hen?

A: Taaaaakk❣️ Jeg er så glad for at Buffalo sko er på full fart inn igjen i motebildet. Jeg kjøpte de hos Junkyard og de ble levert i rekordfart 😍

Jeg ødela ryggen min når jeg var 15, og Buffalo var (og nå kan jeg si er) det aller beste jeg hadde (har) på beina. Det er veldig undervurdert å komme litt opp fra bakken, især harde underlag som asfalt.

Q: For en lekker veske du har kjøpt deg, den likte jeg. Finnes den i andre farger? hvor kan jeg kjøpe?

A: Ja den har jeg allerede blitt veldig glad i. Akkurat passe stor for mitt behov, og med ekstra polstring på håndtakene for mine vonde armer. Hurra❣️ Takket være jentene hos Moodies i Asker fikk jeg kjøpt den siste de hadde i sort. Jeg har sett at den finnes i brun også, om den finnes i flere farger vet jeg ikke, men du finner den veldig fort på nettet ved å søke på DAY, ET. Black shoulder bag.

Q: Ser på Instagram og bemastil at du tydeligvis er Magnor (glassverk) fan 😍 Har du et samarbeid med dem?

A: Ja jeg liker veldig godt flere av seriene Magnor Glassverk lager og selger. Flere av designerene deres treffer meg og min stil, men jeg har nok ikke noe samarbeid med dem. Hadde jeg hatt det så hadde jeg naturligvis merket postene mine med det. Nei så langt er det er nok bare jeg som deler av meg at jeg digger de❣️

Serien Shine fra Magnor og designer Simen Staalnacke har for eksempel blitt en veldig stor favoritt hos meg. Kunne med glede hatt flere enheter i denne serien rundtomkring i huset altså 😍 Simens serie Tokyo liker jeg også veldig veldig godt. Stemningsfylt interiør er en innertier hos meg. Se mer av hva jeg liker på Instagram – bemastil.

Q: Har du lest noen av bøkene til Tolkien?

A: Det har jeg 🤩 stor fan av Tolkien og har lest Hobbiten og Ringenes Herre triologien flere ganger. Filmene syns jeg også er veldig gode, selv med noen småfeil og endringer her og der 😉 Boken hans – Silmarillion derimot har jeg dessverre ikke lest ennå.

💕

Det var spørsmålene for denne runden, neste runde dukker opp når det er «nok» spørsmål til et innlegg.