Spindelvevet, av Ellingsen og Ingemundsen.

Reklame| Anmeldelseseksemplar, Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen.

Stig Ellingsen har skrevet flere bøker, Simen Ingemundsen har skrevet om bøker. Kan det bli en god match å samarbeide om en kriminalroman?! Les videre – så får du vite hva jeg syns om den første boken av deres planlagte serie.

Spindelvevet, en kriminalroman av Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen.

Etter flere år som toppmodell med base i New York vender Camilla hjem igjen til Randaberg. En ulmende følelse av at noen følger med henne, datteren eller dem begge to vil ikke slippe taket, og en kveld hun ringer Rune, Cecilies far blir de begge sittende igjen med følelsen om at datteren ikke er trygg ute alene. Det har skjedd før, og brått blir en nylig lest avisartikkel en alvorlig virkelighet, Cecilie og hunden er vekk!

Hvem, og hva nå?! Førstebetjent Bjørn Berner får saken, og det skal etterhvert vise seg at denne saken treffer han sterkere og mer personlig enn noen annen, det haster med å finne kidnapperen!

Bilde: Skamløst forlag, Simen Ingemundsen, Stig Ellingsen.

Hva jeg syns om Spindelvevet:

Jeg syns at Stig og Simen er en god match i bøkenes verden. Det merkes at det ligger en del timer bak utgivelsen av denne kriminalgåten, en godt innpakket nøtt!

Boken er en lettlest pageturner (sidevender) med et mer moderne og hverdagslig språk. Korte og oversiktelige kapitler gjør det enkelt å følge historien steg for steg fra alle involvertes ståsteder. Det er minimalt med groteske skildringer, men mer enn nok av detaljer til å øke både adrenalin og irritasjoner i deg.

Dette en #hvemhargjortdet krim, og en nøtt for oss som liker å gruble litt når vi leser kriminalromaner. Jeg liker slike gåter, og denne var ikke riktig så enkel å knekke som jeg underveis trodde.

Midt i edderkoppens nett sitter klistret en terning med ⚃ øyne fra meg!

Jeg likte boken godt, men jeg kjente på en liten følelse av stress ved å lese den. Språket har høy tempo, det skjer ting hele tiden og i en følelse av veldig fort. Selv om den er veldig oversiktlig og grei å følge så kunne jeg, helt personlig tenkt meg litt mer balanse, med noen flere litt roligere avsnitt. Smak og behag, naturligvis.

På tross av det er det en godt planlagt og gjennomført spenningsroman – som jeg vil anbefale alle som liker spenning og grubling å lese. Jeg ser i alle fall frem til neste krimgåte fra Stig og Simen!

3 kommentarer om “Spindelvevet, av Ellingsen og Ingemundsen.

Kommentarer er stengt.