Hyttebok, notatbok, fotobok eller dotnotes. Fine valg til din kreativitet

Reklame| Grieg (Burde) Kalenderforlag.

Penner brukt i innlegget er fra PilotPen.

Det nærmer seg sakte men sikkert både vinterferie og påske, og det gledes til både mer fritid og kos. Du skal kanskje bort, på hytta, på ferie eller kanskje bare være hjemme å slappe av? Uansett hva du planlegger så er det fint å ha en bok for det – og i dette innlegget får du både tips til bøker, og noen eksempler på hva du kan finne på med dem 😊

📍Hyttebok ☕️

Hyttebøker er noe av det koseligste som finnes, hvis man har hytte eller et annet feriested. Å skrive korte eller lange notater dag for dag, lime inn dikt eller andre fine ord eller bilder fra ukeblader som ligger «slengt» rundt sitteplassen, eller kanskje du har et polaroid-kamera og fikk «fanget» et morsomt fall ute på skitur som du kan lime inn?! Valgene er utrolig mange, og en ting er sikkert – det er utrolig artig å kikke tilbake i eldre hyttebøker fra generasjoner bak.

To varianter av hyttebøker fra Grieg Kalenderforlag.

📍På våres familiehytter finnes det hyttebøker fra flere tiår bakover. Det er ikke få ganger vi har sittet å sett i de eldste bøkene, som inneholder bilder, viktige notater, og hilsninger fra både brukere og besøkende. En hyttebok kan virkelig være både til kos og nytte!

Disse to hyttebøkene er begge gode alternativer å la ligge igjen på hytta! Der den grå har 96 ark i en kremhvit farge, har den fjellbrune et nydelig omslag – 192 ulinjerte sider, og et tykkere linjert mal ark å flytte side for side etterhvert som de blanke hvite arkene fylles opp.

📍Fotoalbum bøker⭐️

To hvite, spiraliserte og nydelige fotoalbum bøker for deg som liker å lage album selv. Den ene har et blomstrende hjerte preget inn i kartongomslaget med sølv, og den andre har sommerfugler og teksten «my sweet memories» preget inn med gull, samt hvitt silkebånd slik at du kan knyte den sammen – en søt sløyfe kanskje?

Lag din egen «mood» bok ved å klistre inn høydepunkter gjennom året, eller kanskje en spesiell hendelse?! Kjenner du en konfirmant, eller et brudepar i år så kan du lage den fineste gaven til dem ved å ta masse bilder å lage et album fra dagen. Arkene er tykke slik at tusj ikke går igjennom. Nå testet ikke jeg med sprittusj, men jeg tror faktisk det kan gå bra.

📍Notatbøker🌺

Deluxe notatbøker finnes både i A5 (148*210mm) og B5 (176*250mm) A5 bøkene finnes i 6 ulike farger eller design, mens du innen B5 bøkene har 4 valg.

Deluxe notatbøker A5

Enten du liker mønstre eller farger så har alle deluxe notatbøker mykt kunstskinn, linjerte kremhvite ark av 100gr, lesebånd og en lomme for oppbevaring bakerst. 160 sider venter bare på din kreativitet.

Mine favoritter er den rosa med mønster til venstre i bildet, og den mørke rett ved siden av – hvilken, eller hvilke velger du – og til hvilket prosjekt? Fortell meg gjerne om det under kommende post på Instagram 😊

Deluxe notatbøker B5 format

Notatbøker kommer også med hard kartongomslag, og spiral 😍 Jeg personlig liker veldig godt spiral da boken ikke «klapper sammen» men arkene holder seg der jeg har lagt opp boken. Smak og behag selvfølgelig, men disse fire under er bare nydelige å se på. Den grønnfargen med gullmønster, den flotte blå med sølvnotat. Rosa med sølv-tiger – eller ren svart med gull. Fine, ikke sant?

Linjerte notatbøker, spiralisert med kartongomslag og sølv eller gulltrykk

Hva med å lage oppskriftsbok, eller kanskje lage som gave til en annen i år? For en fin gave det må være å for eksempel få familiens oppskrifter skrevet ned i en flott notatbok, noe man utvilsomt vil sette pris på om noen år.

Lekre notatbøker. Like men variert utseende.

📍Dotnotes📖

Dotnotes A5 – spiralisert har omslag i PP plast, og er som navnet sier – en bok full av prikker sånn at du kan bruke den til å for eksempel tegne, bruke prikkene som guide til å skrive rett, eller hva enn du finner på. Den har plastlomme både foran og bak, slik at du kan velge for og bakside selv. FSC merket.

Dotnotes A5 klar for kreative utspill. Liker veldig godt disse FriXion pennene fra Pilot. Gjør jeg en feil, eller vil gjøre noe på nytt så er det bare å viske ut å starte over.

Kanskje du heller har lyst til å lage oppskriftsbok, eller en kreativ gave til noen du setter pris på ut av Dotnotes boken?! Klistre inn bilder, og eller andre fine ting sammen med oppskriften.

Er du ikke så veldig kreativ av deg så sjekk ut Pinky Pine på Instagram for inspirasjon – da er jeg sikker på at du får en tanke eller to.

Flere av disse notatbøkene, og tilbehør som for eksempel klistremerker finner du hos Pinky Pine, og i tillegg kalenderbøkene, veggkalenderne, vannflasken og bokstøttene jeg har nevnt tidligere.

Dotnotes kan fort bli til en oppskriftsbok. Prikkene kan fint brukes som guide til å skrive rett – eller kanskje du vil prøve deg på lettering med en god brush pen?

Håper du fikk noen kreative tanker å sette ut i livet i vinterferien – hvis du kan vente så lenge da? Uansett hva du kommer på – Kos deg med det 📖☕️