Året som kom og gikk. Årskavalkade 2021

Nok et annerledes-år er over, og jeg vil tro at det er fler enn meg som ved midnatt gjerne ville skrudd tiden helt over til en pandemi-fri hverdag. Det kunne vi ikke, men jeg er sikker på at også 2021 har gitt noen fine øyeblikk å huske det for, samt kanskje noen triste eller såre øyeblikk – sånn livet er!

Her i «brøtte» gikk året gått sin vante gang, men jeg begynner å forstå hva de «eldre» mener med at tiden synes å gå fortere og fortere for hvert år 😳 Jeg syns 2021 generelt sett gikk unna i en forrykende fart, og jeg fikk ikke lest eller gjort like mye som jeg planla for 2021 🙈 Jeg har en plan måned for måned, men dette er jo min hobby så hendelser ellers og livet selv dytter nå og da på planen min. Noe dårlig samvittighet for det til tross, så er jeg glad for at gode bøker aldri går ut på dato, så med det har jeg jo bare enda flere leseopplevelser i vente utover i 2022.

I januar pusset vi opp, og stylet stua her i huset. Styling tok vel mer eller mindre resten av året da ny taklampe kom på plass bare for tre dager siden 😅 En idè etter et tv-program ble satt ut i livet, og etter nærmere 9 år fikk vi endelig følelsen av å ha fått en stue i huset vårt, helt herlig!

Resten av våren ble rolig i henhold til restriksjoner. Vi feiret Påsken hjemme, og det var utrolig koselig det også. Vi fikk gjort det litt triveligere i hagen i løpet av sommeren, og høsten syns jeg bare gikk fort.

Bøkene som er lest i 2021 var stort sett veldig gode og ga fine leseopplevelser gjennom året. Trykk på linken i teksten for å bla igjennom alle bøkene som fikk innlegg på bloggen i 2021.

Fra toppen av Trollstigen, september 2021

Høsten ja, september var helt topp med både bryllup og tur. Et vennepar av oss giftet seg, og i forbindelse med vår egen 10-års bryllupsdag reiste vi opp til Dombås og ble der nesten en uke mot slutten av måneden. Utrolig koselig å se igjen kjentfolk, og selve dagen vår ble magisk med en tur opp Trollstigen, over til Geiranger så vi kom igjen på Otta og tilbake til Dombås. En uforglemmelig dag ♥️

Lite visste vi da, at ulike sykdommer skulle gjøre at vi mistet 4 (for meg tidligere) kollegaer i løpet av 5 dager tidlig i Oktober. Det var et veldig hardt slag for oss begge to, og oktober ble uten tvil en unntaksmåned. To og to fikk sine seremonier på like dager slik at vi måtte velge, og da ble det en ny tur til Dombås, og en tur til Lørenskog.

Noe å glede seg til gjennom 2021 var lanseringer av nye serieromaner. Mange fine, og til og med noen med handlingstemaer jeg har savnet litt. Trykk på linken i teksten for å kikke på de fleste nye serieromaner som startet opp i løpet av 2021.

Lindmo studio, november 2021

I november har jeg bursdag, og det årets versjon ble som noen kanskje har fått med seg på Instagram feiret som publikum hos Lindmo. Det var en utrolig fin stund, og med overraskende hendelser i studio som jeg satte veldig stor pris på ❤️‍🔥

Desember kom med snø, og ga en utrolig koselig julestemning som varte hele måneden. Desember er for mange full av både savn og glede, men mange av oss er enige om at den skal glitre. Gjennom 2021 fikk jeg æren av å dele noen smykker. Vaffel, Kaffering og Dynnasteinen. Håper du klikker på hver av linkene i teksten – så du kan se hvor fine de er, og kanskje allerede notere deg noen gavetips til dette nye året?

Reklame| Vaffel og Kaffering, Linn Sigrid Bratland (LSB Smykke, designet av Vanja Steinbru) Dynnasteinen, Lille Gullkorn.

Julen her hos oss ble som vanlig rolig, men koselig. Vår tradisjon er å samle familie til hyggelig lag lille julaften – så også denne gangen ✨ Julaften og første dag har vi de siste årene vært 4 til bords, oss to og mødrene våre. Koselige stunder og minner i «potten» som vi verdsetter høyt!

Av to gode venner fikk jeg en gedigen bamse til jul. Under posten i profilen på Instagram kan du kommentere forslag til navn, hvis du vil.

Nå ligger et nytt år fullt av håp, drømmer og muligheter foran oss. Vi er allerede i gang! Har du sikret deg en ny kalender for 2022? Trykk på linken for å finne favoritter.

Det kommer to innlegg til som omhandler kalendere. Jeg skal først sammenlikne to kalenderbøker fra innlegget linket over med en tredje kalender, og til slutt kommer et innlegg med et godt utvalg av notatbøker. Er du på let etter en ny hyttebok, fotoalbum eller en ren og pen notatbok til for eksempel oppskrifter så hold et øye med bloggen videre. Det kommer ♥️✨

Nyttårsaften er over, og jeg håper du hadde en koselig kveld! Her i «brøtte» hadde vi en rolig feiring sammen med gode venner. God mat, drikke og et veldig artig quiz spill som heter «Idiotkunnskap» ble både vår oppladning, og start på dette nye året – kun avbrutt av en tur ut for å se på fint fyrverkeri! Selv om det naturligvis er både dumt og trist at det skremmer en del levende vesener så må jeg bare si det – jeg elsker å se på fyrverkeri ❤️‍🔥

Nyttårsaften 2021

Da gjenstår det bare for meg å takke for det gamle året ✨ Takk for alle gode samarbeid og ikke minst til deg som en del av 8700 følgere, som jeg håper har funnet mye fint på bloggen min. Jeg er takknemlig for alt sammen – og klar for at du skal finne mye mer her inne gjennom 2022 🥳

Det nye året er her NÅ, og jeg vil ønsker deg og dine en god nyttårshelg, og alt godt for det nye året Ta vare på hverandre ♥️