8 lesetips til langhelgen og bokstagram.

Til info: Dette innlegget inneholder linker til flere anmeldelser av leseeksemplarer.

Annerledesåret er jammen meg snart halvveis. Veldig snart er pinsehelgen her, en langhelg som for mange er synonymt med kos, grilling, moro og ikke minst bøker. Sitter du å funderer på hva du skal ta med deg av lesestoff til hytta, bobilen, campingen eller ut i solveggen hjemme denne helgen?

Lesetips til pinsehelgen.

Er du på Instagram så deler jeg lesetips både i feeden, og på storyen ca hver eneste dag. Jeg tipper du vil kunne finne noe som interesserer deg der❣️ Følg meg gjerne, bare koselig hvis vi kan dele vår felles interesse for bøker på sosiale medier.

Jernbanefruas Instagram.

Er du ikke på Instagram så er jeg eksempelvis på Facebook også. Linker til mine sosiale medier finner du her på bloggen. Jeg bruker ingen av dem likt, så derfor nevner jeg spesifikt Instagram der jeg deler aller mest❣️

Bokanmeldelser.

Kunne du tenke deg å vite litt mer om bøkene før du bestemmer deg? Les gjerne anmeldelsene mine under.

KRIM

Alle 4 er leseeksemplarer.

Noen av årets ultimate kriminalromaner finner du etter min mening anmeldelser av under her. Spennende, hårreisende historier 😈

Galgedans, av Tor-Håkon Gabriel Håvardsen.

Øyevitnet og Skyggespillet, av Anna Bågstam.

Ryktet Går, av Lesley Kara.

FEELGOOD

Link 1 og 3 er leseeksemplarer.

Ingenting er vel som en god feelgood roman. Romaner å slappe av med, for eksempel sammen med en god kopp kaffe❣️

Villa Havbris, av Caroline Säfstrand.

I samme seng, av Beth O’Leary.

Den endeløse stranden, av Jenny Colgan.

Ett skritt om gangen, av Catherine Center.

BONUS

Elling er tilbake❣️

Ingvar Ambjørnsen er nå ute med en bonus bok for alle Elling fans. Ingen kan hjelpe meg, en lesereise med Elling kom med posten her i går, og jeg tipper jeg har lest den før helgen. Elling er jo «grom» og har en spesiell plass i mitt bokhjerte, har han en plass i ditt også?

Håper du fant en eller flere romaner av interesse for denne pinsehelgen. Falt ingen av disse helt i smak, så føl deg fri til å lese andre anmeldelser her på bloggen – å glem ikke å følge meg på Instagram hvis du er der inne, for mange flere boktitler.

Jeg brenner for å dele gode romaner med nettop deg, så, ses vi der?❣️